Wedstrijdverslag Kleine Moere Cross 2 maart 2024

In Grolloo werd zaterdag 2 maart onder zonnige omstandigheden de Kleine Moere cross gelopen, de 6e en laatste wedstrijd van het seizoen 2023/24 van het Geopark Hondsrug crosscircuit. Het parkoers van 4,4 km met keuze uit 1 of 2 ronden is uitgezet over onverharde bos en zandpaden langs de randen van de waterplas kleine en grote Moere en de omgeving. Omdat delen van het parkoers flink nat en glad waren was natte voeten krijgen onvermijdelijk en was het een pittige cross. Onder de deelnemers waren ook 5 lopers van de loopgroep Beilen. Mirjam Boers liep 1 ronde en Esther Veldman, Paul de Vries, Jannes Bouwmeester en Oscar Rensing liepen 2 ronden. Bij de dames kwam Mirjam kwam in 30.27 over de finish en Esther in 51.38. Bij de heren kwam Paul in 48.14 over de finish, Jannes in 51.42 en Oscar in 53.29