Nieuws vanuit de vereniging

In het zonnetje mei 2022

Tijdens de algemene ledenvergadering zijn er een aantal heel bijzondere leden van de loopgroep en de bodywalk in het zonnetje gezet. En er volgen nog meer, maar dat is nog even een verrassing. Roelof Kiers is door de vereniging benoemd tot erelid wegens zijn jarenlange inzet voor de vereniging als trainer. Roelof heeft besloten om … In het zonnetje mei 2022 Lees verder »

Lees meer

“Kleintje Koningsloop” 27 april 2022

Woensdag 27 april 2022 hebben we ter afsluiting van de beginnerscursus een loopje over het Terhorsterzand georganiseerd. Er werd prima gelopen door de deelnemers. De trainer van de cursus, Harry van Os, was dan ook heel tevreden. De aanwezige starters ontvingen een welverdiend certificaat. Naast de beginnersgroep liepen ook een aantal hardlopers van de dinsdag- … “Kleintje Koningsloop” 27 april 2022 Lees verder »

Lees meer

Uitnodiging ALV 11 mei 2022

Op 11 mei aanstaande vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Volgende week zullen we de officiële uitnodiging en de agenda versturen. De locatie is de Valkenhof en begint om 20.00 uur. We hopen dat iedereen komt.

Lees meer

Bodywalk trainingen vanaf 31 maart

Vanaf 31 maart gaan we weer sportief wandelen/Bodywalken vanaf de parkeerplaats Terhorsterzand.(t/m 24 mrt vanaf parkeerplaatsKorfbalpark Vitesse) Elke donderdagavond loopt de Bodywalkgroep een wandelroute met daarbij behorende trainingsvormen op het Terhorsterzand. Wandel je graag en je wil graag aan je conditie en uithoudingsvermogen werken. Dan ben je harte welkom op donderdagavond: 19.15 tot 20.30 uur

Lees meer