Nieuws vanuit de vereniging

Cascaderun 2022

Nadat de Cascaderun in 2020 en 2021 niet door kon gaan, was het 12 juni dan echt zover. Van de Loopgroep deden maar liefst 12 lopers mee (ik hoop dat ik niemand vergeten ben). Het was behoorlijk warm en als ik voor mezelf spreek, loeizwaar :-). Toch zijn er mooie tijden gelopen! Onderstaand de gelopen … Cascaderun 2022 Lees verder »

Lees meer

Nog een keer “In het zonnetje”

Ook Henk Funke is op ledenvergadering van 11 mei 2022 het erelidmaatschap van de vereniging toegekend. Als dank voor zijn inzet als trainer gedurende de afgelopen 25 jaar. Henk kon op 11 mei niet aanwezig zijn, vandaar de iets verlate uitreiking.

Lees meer

In het zonnetje mei 2022

Tijdens de algemene ledenvergadering zijn er een aantal heel bijzondere leden van de loopgroep en de bodywalk in het zonnetje gezet. En er volgen nog meer, maar dat is nog even een verrassing. Roelof Kiers is door de vereniging benoemd tot erelid wegens zijn jarenlange inzet voor de vereniging als trainer. Roelof heeft besloten om … In het zonnetje mei 2022 Lees verder »

Lees meer

“Kleintje Koningsloop” 27 april 2022

Woensdag 27 april 2022 hebben we ter afsluiting van de beginnerscursus een loopje over het Terhorsterzand georganiseerd. Er werd prima gelopen door de deelnemers. De trainer van de cursus, Harry van Os, was dan ook heel tevreden. De aanwezige starters ontvingen een welverdiend certificaat. Naast de beginnersgroep liepen ook een aantal hardlopers van de dinsdag- … “Kleintje Koningsloop” 27 april 2022 Lees verder »

Lees meer