Loopgroep BEilen

Trainingstijden en locaties

Bij Loopgroep Beilen trainen we in het dorp of op het Terhorsterzand, dit is afhankelijk van het seizoen. Hieronder vind je daar meer informatie over

Dag Tijdstip
Dinsdag
19:15 - 20:45
Woensdag
19:15 - 20:30

Donderdag

Tijdelijk vervallen

Zondag
Zie hieronder

Hieronder hebben we een kaartje toegevoegd van de trainingslocaties.

Wintertijd

In de winterperiode wordt er in Beilen op straat en op het veld van Vitesse (naast de sporthal) getraind. Afhankelijk van de weersomstandigheden en conditie van het veld besluit de trainer om al dan niet voor het veld te kiezen. Start locatie is altijd bij de kantine van Korfbal vereniging Vitesse.
Zorg ervoor dat je in de winterperiode goed zichtbaar bent, de trainer kan besluiten dat je niet mee kunt lopen als dit niet op orde is. Veiligheid voor alles.

Zomertijd

In de zomerperiode starten de doordeweekse trainingen vanaf de parkeerplaats van het Terhorsterzand.

Zondag trainingen: Lange duurloop

Een lange duurloop mag niet ontbreken in jouw trainingsschema. Op een rustig tempo loop je zo een heleboel kilometers weg.

Op de zondag zijn er op twee locaties lopers die een lange duurloop lopen. De afstand die gelopen wordt wisselt en zal vaak ook in overleg zijn. Beide groepen hebben hun eigen aanpak.

09:00

Om 09:00 start vanaf de parkeerplaats bij herinneringskamp Westerbork een groep lopers. Ieder loopt in zijn eigen tempo. Hierdoor kan iedereen meedoen. De snelle lopers lopen vooruit en komen weer terug bij de groep. 

10:00

De groep die om 10:00 start vanaf het Terhorsterzand heeft als motto ‘samen uit, samen thuis’. De groep loopt een tempo wat voor iedereen haalbaar is. Hierdoor is bij deze groep wel het advies dat je een tempo kunt lopen van 9 a 10 km/u.