Nieuwjaarsbijeenkomst 8-1-2024

Gezelligheid in de kantine van Korfbalvereniging Vitesse. De manier waarop we het hardloop- en wandeljaar beginnen! Na de koffie opende de voorzitter Yvonne Oosting de bijeenkomst en nam het jaar 2023 even kort door. De leuke dingen die we gedaan hebben zoals de Testloopjes op Terhorst en de succesvolle Koningsloop. Ook de activiteiten van de Bodywalk, getuige de vele posts op onze Facebook pagina werden nog genoemd door Yvonne.
Na de koffie kon er clubkleding gepast worden en daarna was het officiële tekenmoment van de vrijwilligersovereenkomst van Henk de Groot, die 1 november geslaagd was voor de opleiding basis looptrainer.

Het laatste officiële gedeelte was de uitreiking van de wisselbekers van het clubkampioenschap 2023. Op de site kun je de uitslagen die je behaald hebt doorgeven. Je doet dan mee met de competitie en wordt dan vermeld in de verslagen elders op deze site. Joop Godwaldt verzorgt de verslagen en houdt de score bij.
Bij de heren was Jack de Jonge de winnaar en bij de dames prolongeerde Henriëtte Pepels haar titel. Ook was er speciale aandacht voor Jantje Drenth van de Bodywalk. Altijd op de trainingen en veel aanwezig op wandelevenementen met de Bodywalk.