In het zonnetje mei 2022

Tijdens de algemene ledenvergadering zijn er een aantal heel bijzondere leden van de loopgroep en de bodywalk in het zonnetje gezet. En er volgen nog meer, maar dat is nog even een verrassing.

Roelof Kiers is door de vereniging benoemd tot erelid wegens zijn jarenlange inzet voor de vereniging als trainer. Roelof heeft besloten om dit jaar te stoppen als trainer. Hij heeft vele jaren zijn kennis en kunde overgedragen aan de leden van de Loopgroep Beilen. Bedankt daarvoor.                      

Jan Nijwening is al jaren enthousiast lid van de bodywalk. Daarnaast zit hij al jaren in de activiteitencommissie van de vereniging. Ook hielp hij altijd mee met het uitzetten van de route van de wandeltocht die door de vereniging werd georganiseerd. Maar dat is nog niet alles. Als Alie een keer geen training kan verzorgen, pakt Jan het op en zorgt dat er die avond een mooie route gelopen kan worden. Dit doet hij zonder er ook maar iets van terug te verwachten.  We mogen dankbaar zijn voor vrijwilligers als Jan. Hij verdient het dan ook ten zeerste om eens in het zonnetje gezet te worden.

Marco Bakker is dit jaar na meer dan drie jaar bestuurslid te zijn geweest gestopt. Hij blijft gelukkig nog wel actief in de wedstrijdcommissie. De vereniging bedankt Marco Bakker voor zijn inzet als bestuurslid.

Wim van der Lelie en Jannes Bouwmeester zijn dit jaar 25 jaar bij de vereniging!