Uitslagen 28 januari, 4 en 5 februari

Op 28 januari is in Havelte de AH ABE Hunebedloop gelopen, met een groot deel onverhard parkoers en de laatste 3,5 km de beklimming van de Havelterberg. Een pittige loop. Onder de vele lopers was ook Jannes Bouwmeester die de 15 km liep en in 1.20.11 over de finish kwam
Op zaterdag 4 februari hebben 5 lopers van de loopgroep deelgenomen aan de 3 meren cross. Over onverharde paden langs 3 bosmeren in het Gieterbos kon er gekozen worden uit 5 of 9 km. Het gebied kenmerkt zich door mooie bospaden, zandpaden en steile heuvels. Alle lopers hebben de 9 km gelopen en de tijden zijn bij de dames Margriet van der Zwan-Krijn 49.30, Esther Kerssies 51.00 en Mirjam Boers 54.15 en bij de heren Paul de Vries 49.21 en Oscar Rensing 52.24

In Apeldoorn werd zondag 5 februari de Mid winter marathon gehouden, al jaren een mooie wedstrijd. Jack de Jonge, Astrid Veldhuizen en Annet Zwiep waren de lopers van de loopgroep die meeliepen. Allen liepen ze de Asselronde welke een ronde is van 25 km. Jack kwam in 2.00.29 over de finish, Astrid in 2.33.52 en Annet in 2.44.52
Jannes Bouwemeester was ook op zondag in Schipborg deelnemer aan de Arnoud Magnin wintercross. Dat is een mooie ronde van 4 km in een prachtig, geaccidenteerd terrein rond vennetjes, door het kreupelhout en over een zandverstuiving. Jannes liep de 8 km in een tijd van 43.46