Loopgroep BEilen

Trainingstijden en locaties

Bij Loopgroep Beilen trainen we in het dorp of op het Terhorsterzand, dit is afhankelijk van het seizoen. Hieronder vind je daar meer informatie over

Dag Tijdstip
Dinsdag
19:15 - 20:45
Woensdag
19:15 - 20:30

Donderdag

19:15 - 20:45

Zondag
10:00 - 11:30

Hieronder hebben we een kaartje toegevoegd van de trainingslocaties.

Wintertijd

In de winterperiode wordt er in Beilen op straat en op het veld van Vitesse (naast de sporthal) getraind. Afhankelijk van de weersomstandigheden en conditie van het veld besluit de trainer om al dan niet voor het veld te kiezen. Start locatie is altijd bij de kantine van Korfbal vereniging Vitesse.
Zorg ervoor dat je in de winterperiode goed zichtbaar bent, de trainer kan besluiten dat je niet mee kunt lopen als dit niet op orde is. Veiligheid voor alles.

Zomertijd

In de zomerperiode starten de doordeweekse trainingen vanaf de parkeerplaats van het Terhorsterzand.

Zondag training: Lange duurloop

Een lange duurloop mag niet ontbreken in jouw trainingsschema. Op een rustig tempo loop je zo een heleboel kilometers weg.

Op de zondag wordt er gelopen vanaf het parkeerplaats van het Terhorsterzand. De afstand die gelopen wordt wisselt en zal vaak ook in overleg zijn. 

10:00

De groep die om 10:00 start vanaf het Terhorsterzand heeft als motto ‘samen uit, samen thuis’. De groep loopt een tempo wat voor iedereen haalbaar is. Hierdoor is bij deze groep wel het advies dat je een tempo kunt lopen van 9 a 10 km/u.